Mięso surowe

Kark Cielęcy b/k

Kark Cielęcy b/k
Kark Cielęcy b/k

Kark cielęcy to ostatni mięsień wzdłuż kręgosłupa zaraz po górce cielęcej. Otłuszczenie koło 11%.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

84,00 zł

kg

Ligawa wołowa

Ligawa wołowa
Ligawa wołowa

Ligawa jest to podłużny mięsień z udźca wołowego z zawartością tłuszczu poniżej 2%. Najbardziej popularny mięsień na tatara.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

58,00 zł

kg

Łopatka Jagnięca b/k

Łopatka Jagnięca b/k
Łopatka Jagnięca b/k

Łopatka jagnięca jest to mięsień, który swoim otłuszczeniem odkryje przed nami unikalny smak jagnięciny.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

90,00 zł

kg

Onglet (Butcher's steak, Hanger steak, Stek Rzeźnika)

Onglet (Butcher's steak, Hanger steak, Stek Rzeźnika)
Onglet (Butcher's steak, Hanger steak, Stek Rzeźnika)

Steak onglet, hanger steak, stek rzeźnika, świeca… To wszystko nazwy części przepony wołowej.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

75,00 zł

kg

Polędwica cygańska

Polędwica cygańska
Polędwica cygańska

Mięsień nadgrzebieniowy łopatki, zwany również polędwicą cygańską, jest mięsem chudym o bardzo niskim przeroście tłuszczowym. Polecana tylko na tatara.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

59,00 zł

kg

Udziec Cielęcy

Udziec Cielęcy
Udziec Cielęcy

Udziec cielęcy jest największym mięśniem cielęcym, w którego skład wchodzą: górna zrazowa, dolna zrazowa, ligawa, kulka, krzyżowa, skrzydło. Jest to element tuszy, o niskim otłuszczeniu.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

87,00 zł

kg

Udziec Jagnięcy z/k

Udziec Jagnięcy z/k
Udziec Jagnięcy z/k

Udziec jagnięcy to największa część jagnięciny sprzedawana w całości. Jest to również część tuszy dość mocno pokryta tłuszczem. Jednym z elementów udźca doskonałym do grillowania, smażenia i pieczenia jest tzw. zad jagnięcy (rump).

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

99,00 zł

szt.

Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)

Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)
Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)

Górna część udźca jagnięcego, często nazywana biodrówką lub ogonówką. Okryty warstwą tłuszczu świetnie się spisuje jako mięsień stekowy.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

96,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl