Boczek Wieprzowy Sous Vide

Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 78,00 zł

Cena regularna:

78.00
ilość kg

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Mogłoby się wydawać, iż pospolity boczek nie skrywa dużo tajemnic. Jednakże, po przyrządzeniu go metodą sous vide, co oznacza długie gotowanie mięsa (24h, poniżej temperatury wrzenia) w kąpieli wodnej, które jest zamknięte w worku próżniowym  z aromatycznym rozmarynem i świeżą skórką pomarańczową, boczek pokazuje nowe oblicze. Wyrób wspaniale nada się do zawijania mięs, warzyw, rolad, jak również do jajecznicy czy na kanapkę.

SKŁAD i WYSTEPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):

BOCZEK WP

SÓL

PIEPRZ CZARNY MIELONY

CUKIER BIAŁY

ROZMARYN ŚWIEŻY

POMARAŃCZE - SKÓRKA

ZIELE ANGIELSKIE

LIŚĆ LAUROWY

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl