Boczek Wieprzowy Sous Vide

Dostępność: brak towaru
Cena: 55,00 zł 55.00
ilość kg

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mogłoby się wydawać, iż pospolity boczek nie skrywa dużo tajemnic. Jednakże, po przyrządzeniu go metodą sous vide, co oznacza długie gotowanie mięsa (24h, poniżej temperatury wrzenia) w kąpieli wodnej, które jest zamknięte w worku próżniowym  z aromatycznym rozmarynem i świeżą skórką pomarańczową, boczek pokazuje nowe oblicze. Wyrób wspaniale nada się do zawijania mięs, warzyw, rolad, jak również do jajecznicy czy na kanapkę.

SKŁAD i WYSTEPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):

BOCZEK WP

SÓL

PIEPRZ CZARNY MIELONY

CUKIER BIAŁY

ROZMARYN ŚWIEŻY

POMARAŃCZE - SKÓRKA

ZIELE ANGIELSKIE

LIŚĆ LAUROWY

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl