Comber Jagnięcy
Opis
Comber jagnięcy pochodzi z półtuszy jagnięcej z części lędźwiowo-krzyżowej. Mięso ma jasnoróżowy kolor. W naszym Rzeźniku sprzedajemy comber z kostką żebrową.
Jedna sztuka (10 kostek) waży średnio ok 600g.
Doskonały do: smażenia, pieczenia, grillowania
Potrawy polecane do wykonania z combra jagnięcego: kotlety z kostką, medaliony, pieczeń z kością
Jagnięcina, którą proponujemy klientom w naszym Rzeźniku, pochodzi z małych, podlaskich gospodarstw. Współpracujemy tylko z regionalnymi dostawcami, ponieważ mamy pewność, że mięso, które otrzymujemy, jest doskonałej jakości. Po dostarczeniu do sklepu mięso jest na miejscu rozbierane przez naszego rzeźnika, porcjowane i gotowe do sprzedaży.
Marek
Mięso pierwsza klasa,coś przepysznego na grillu