Kark Cielęcy b/k

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 74,00 zł 74.00
ilość kg

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Kark cielęcy to ostatni mięsień wzdłuż kręgosłupa zaraz po górce cielęcej. Otłuszczenie koło 11%.

 

Doskonały do: smażenia, pieczenia, gotowania, duszenia

 

Potrawy polecane do wykonania z karku cielęcego bez kości: kulki cielęce, kotlety cielęce, gulasz, pieczeń

 

Cielęcina to delikatne mięso o niskim stopniu otłuszczenia mięśni. W naszym zakładzie rzeźnickim zawsze oferujemy cielęcinę pochodzącą z małych gospodarstw z podlaskich wsi. Dzięki temu, wiemy w jakich warunkach przebiega hodowla, jak i ubój zwierzęcia, co pozwala nam zagwarantować doskonałą jakość mięsa.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl