Kiełbasa Włoska Słodka surowa
Opis
Oryginalny wyrób, autorski przepis. Mięso wieprzowe w cienkim wieprzowym jelicie podkręcone koprem włoskim, cukrem muscovado, bazylią i oregano. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także do grillowania. Jedna kiełbaska waży średnio ok. 170g.
SKŁAD i WYSTEPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):
WIEPRZOWINA
PEKLOSÓL
SÓL
PIEPRZ CZARNY
BAZYLIA SUSZONA
OREGANO SUSZONE
PIETRUSZKA NAĆ SUSZONA
TYMIANEK
CUKIER MUSCOVADO
KOPER WŁOSKI
CZOSNEK GRANULOWANY
JELITO WIEPRZOWE NATURALNE
Adrianna
Pyszna kiełbasa, dobrze doprawiona i lekko pikantna. Jest tak pyszna, że już żadna inna (nawet od lokalnego rzeźnika) mi aż tak nie smakuje