Udziec Cielęcy

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 60,00 zł 60.00
ilość kg

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Udziec cielęcy jest największym mięśniem cielęcym, w którego skład wchodzą: górna zrazowa, dolna zrazowa, ligawa, kulka, krzyżowa, skrzydło. Jest to element tuszy, o niskim otłuszczeniu.

Doskonały do: gotowania, smażenia, pieczenia, mielenia, sous vide

 

Potrawy polecane do wykonania z udźca cielęcego: medaliony, pieczeń w całości, jak i pieczeń z pojedynczych elementów

 

Cielęcina to delikatne mięso o niskim stopniu otłuszczenia mięśni. W naszym zakładzie rzeźnickim zawsze oferujemy cielęcinę pochodzącą z małych gospodarstw z podlaskich wsi. Dzięki temu, wiemy w jakich warunkach przebiega hodowla, jak i ubój zwierzęcia, co pozwala nam zagwarantować doskonałą jakość mięsa.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl