Babka ziemniaczana
Podlaski specjał, który pokazuje swój potencjał dopiero przy podaniu go z kwaśną, gęstą śmietaną i ogórkiem kiszonym.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Fasolka po bretońsku
Bardzo popularne danie w kuchni polskiej składające się z fasoli, naszej kiełbaski cielęco-jagnięcej, pieczonej wieprzowiny i warzyw korzeniowych. Dobrze smakuje na ciepło jak i na zimno. Wygodna propozycja na wyjazdy, gdyż jest bardzo sycącym daniem jednogarnkowym, łatwym w podgrzaniu.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Gulasz Wołowy
Tradycyjne węgierskie danie w wersji z wołowiną, świeżą papryką, cebulą i pieczarkami. U nas przyrządzony z pręgi wołowej, która odpowiednio długo duszona mięknie i zagęszcza sos kolagenem. Uniwersalne danie obiadowe idealnie pasuje z kaszą gryczaną lub makaronem czy nawet plackiem ziemniaczanym.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni