Boczek Arizona BBQ

Jeżeli karkówka jest królową grilla, to boczek jest jest pierwszym przybocznym.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Boczek marynowany

Jeżeli karkówka jest królową grilla, to boczek jest jest pierwszym przybocznym.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Burgery stekowe

To nie są zwykłe kotlety burgerowe. To Rolls Royce pośród burgerów.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Karkówka w marynacie musztardowo-miodowej

Nowe szaty grillowej królowej.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Karkówka wieprzowa marynowana

Właściwych rozmiarów stek z cienko rozbitej karkówki, w klasycznej marynacie, to najczęstszy gość na każdym rozpalonym grillu.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kebab jagnięco-wołowy

Kebab jagnięco-wołowy (oryginalnie nazywany shish kebab) to forma tureckiej potrawy zwyczajowo podawanej na drewnianym patyczku z mielonego mięsa jagnięco-wołowego.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Biała Polska

Klasyka gatunku! Nasza biała kiełbasa jest produkowana zgodnie z oryginalną recepturą, na wyroby tego typu, z lat 50-tych: szynka, łopatka i podgardle wieprzowe, w cienkim, nautralnym jelicie wieprzowym z użyciem tylko i wyłącznie przypraw jednorodnych. Średnio rozdrobniona. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także do suszenia i wędzenia. Jedna kiełbaska waży średnio ok. 170g.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Pieprzowa surowa

Oryginalny wyrób, autorski przepis. Mięso mielone wieprzowe, średnio rozdrobnione w cienkim jelicie wieprzowym, podkręcone grubo mielonym pieprzem i białą gorczycą. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także grillowania.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kofta jagnięca

Kofta to szaszłyk z mielonego mięsa jagnięcego z bałkańskimi, świeżymi przyprawami i ziołami.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Polędwiczka wieprzowa marynowana

Kolejna propozycja grillowa z wieprzowiny. Marynata nadaje polędwiczce słodko-słony smak z nutą ostrości z płatków chilli.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Rolada cielęca z udźca z warzywami korzeniowymi

Rolada cielęca z delikatnego udźca z dodatkiem duszonych na maśle warzyw korzeniowych, takich jak marchew, seler, pietruszka idealnie nadaje się na danie obiadowe. Polecamy przyrządzić ją piekąc w rękawie z dodatkiem masła w 180 ̊C przez około 40minut.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Rolada jagnięca z łaty z rozmarynem i skórką pomarańczową

Danie obiadowe z wdzięcznego mięsa jakim jest jagnięcina. Wyraźnie wyczuwalna nuta rozmarynu przeplatana aromatem skórki pomarańczowej i czosnku. Z racji specyficznej struktury tłuszczu jagnięcego polecamy spożywać na gorąco, zaś przyrządzać w 150 ̊C aż do miękkości (3-4 godziny).
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Schab wieprzowy z/k marynowany

Klasyczny schab wieprzowy cięty z kością. Stek wieprzowy jako alternatywa do wołowych rostbefów i antrykotów, dostępna w dwóch wariantach.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Udziec jagnięcy marynowany z/k

Grillowa propozycja steka jagnięcego. Stek z udźca jagnięcego marynowany jest w nadającej świeżość natce pietruszki oraz aromatycznym imbirze, czosnku oraz suszonej mięcie. Fenomenalnie sprawdza się na grillowym ruszcie jak również pieczony w piekarniku lub duszony w brytfannie.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni