Boczek Arizona BBQ
Jeżeli karkówka jest królową grilla, to boczek jest jest pierwszym przybocznym.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Boczek marynowany
Jeżeli karkówka jest królową grilla, to boczek jest jest pierwszym przybocznym.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Burgery stekowe
To nie są zwykłe kotlety burgerowe. To Rolls Royce pośród burgerów.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Karkówka w marynacie musztardowo-miodowej
Nowe szaty grillowej królowej.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Karkówka wieprzowa marynowana
Właściwych rozmiarów stek z cienko rozbitej karkówki, w klasycznej marynacie, to najczęstszy gość na każdym rozpalonym grillu.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kebab jagnięco-wołowy
Kebab jagnięco-wołowy (oryginalnie nazywany shish kebab) to forma tureckiej potrawy zwyczajowo podawanej na drewnianym patyczku z mielonego mięsa jagnięco-wołowego.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Biała Polska
Klasyka gatunku! Nasza biała kiełbasa jest produkowana zgodnie z oryginalną recepturą, na wyroby tego typu, z lat 50-tych: szynka, łopatka i podgardle wieprzowe, w cienkim, nautralnym jelicie wieprzowym z użyciem tylko i wyłącznie przypraw jednorodnych. Średnio rozdrobniona. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także do suszenia i wędzenia. Jedna kiełbaska waży średnio ok. 170g.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Cielęco-Jagnięca
Oryginalny przepis, autorska receptura. Mieszanka delikatnego mięsa cielęcego z unikatowym smakiem jagnięciny w proporcjach 60:40, uzupełniona aromatycznymi przyprawami takimi jak kmin rzymski, oregano czy pietruszka, doskonale sprawdzi się jako alternatywa dla wieprzowej kiełbasy. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także grillowania.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Pieprzowa surowa
Oryginalny wyrób, autorski przepis. Mięso mielone wieprzowe, średnio rozdrobnione w cienkim jelicie wieprzowym, podkręcone grubo mielonym pieprzem i białą gorczycą. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także grillowania.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Włoska Ostra surowa
Oryginalny wyrób, autorski przepis. Cos dla miłośników ostrzejszych wrażeń smakowych. Średnio rozdrobnione mięso wieprzowe gdzie obok takich przypraw jak koper włoski, oregano, bazylia i tymianek główne skrzypce grają płatki chilli, które są odpowiedzialne za ostry smak tej kiełbasy. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia a także do grillowania i suszenia. Jedna kiełbaska waży średnio ok. 170g.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kiełbasa Włoska Słodka surowa
Oryginalny wyrób, autorski przepis. Mięso wieprzowe w cienkim wieprzowym jelicie podkręcone koprem włoskim, cukrem muscovado, bazylią i oregano. Idealna do parzenia, gotowania, smażenia i pieczenia, a także do grillowania. Jedna kiełbaska waży średnio ok. 170g.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Kofta jagnięca
Kofta to szaszłyk z mielonego mięsa jagnięcego z bałkańskimi, świeżymi przyprawami i ziołami.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Polędwiczka wieprzowa marynowana
Kolejna propozycja grillowa z wieprzowiny. Marynata nadaje polędwiczce słodko-słony smak z nutą ostrości z płatków chilli.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Rolada cielęca z łaty z przyprawami korzennymi
Zdecydowanie wyraźniejsza wersja rolady cielęcej, tym razem przyrządzona z łaty i karku cielęcego, z dodatkiem przypraw korzennych. Polecamy przyrządzić ją w piekarniku, piekąc w 150-160 ̊C przez około 2h. Po podanym czasie należy upewnić się czy rolada jest miękka, wbijając wykałaczkę, która powinna wejść miękko, bez dużego oporu. Po wystudzeniu można z powodzeniem stosować jako wędlinę.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Rolada cielęca z udźca z warzywami korzeniowymi
Rolada cielęca z delikatnego udźca z dodatkiem duszonych na maśle warzyw korzeniowych, takich jak marchew, seler, pietruszka idealnie nadaje się na danie obiadowe. Polecamy przyrządzić ją piekąc w rękawie z dodatkiem masła w 180 ̊C przez około 40minut.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Schab wieprzowy z/k marynowany
Klasyczny schab wieprzowy cięty z kością. Stek wieprzowy jako alternatywa do wołowych rostbefów i antrykotów, dostępna w dwóch wariantach.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Udziec jagnięcy marynowany z/k
Grillowa propozycja steka jagnięcego. Stek z udźca jagnięcego marynowany jest w nadającej świeżość natce pietruszki oraz aromatycznym imbirze, czosnku oraz suszonej mięcie. Fenomenalnie sprawdza się na grillowym ruszcie jak również pieczony w piekarniku lub duszony w brytfannie.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni