Opcje przeglądania

Comber Jagnięcy

Comber Jagnięcy
Comber Jagnięcy

Comber jagnięcy pochodzi z półtuszy jagnięcej z części lędźwiowo-krzyżowej. Mięso ma jasnoróżowy kolor. W naszym Rzeźniku sprzedajemy comber z kostką żebrową. 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 140,00 zł
szt.

Kark Jagnięcy b/k

Kark Jagnięcy b/k
Kark Jagnięcy b/k

Jest to ostatni mięsień wzdłuż kręgosłupa zaraz po combrze.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 76,00 zł
szt.

Łopatka Jagnięca b/k

Łopatka Jagnięca b/k
Łopatka Jagnięca b/k

Łopatka jagnięca jest to mięsień, który swoim otłuszczeniem odkryje przed nami unikalny smak jagnięciny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 71,00 zł
kg

Schab jagnięcy z/k

Schab jagnięcy z/k
Schab jagnięcy z/k

Schab jagnięcy z kością (inaczej siodło) jest to element leżący między udźcem, a pierwszym żebrem wzdłuż kręgosłupa. W skład siodła wchodzi schab jagnięcy oraz polędwiczka. 

 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 89,00 zł
kg

Udziec Jagnięcy z/k

Udziec Jagnięcy z/k
Udziec Jagnięcy z/k

Udziec jagnięcy to największa część jagnięciny sprzedawana w całości. Jest to również część tuszy dość mocno pokryta tłuszczem. Jednym z elementów udźca doskonałym do grillowania, smażenia i pieczenia jest tzw. zad jagnięcy (rump).

Dostępność: brak towaru

Cena: 80,00 zł

Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)

Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)
Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)

Górna część udźca jagnięcego, często nazywana biodrówką lub ogonówką. Okryty warstwą tłuszczu świetnie się spisuje jako mięsień stekowy.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 78,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl