Rolada cielęca z łaty z przyprawami korzennymi
Zdecydowanie wyraźniejsza wersja rolady cielęcej, tym razem przyrządzona z łaty i karku cielęcego, z dodatkiem przypraw korzennych. Polecamy przyrządzić ją w piekarniku, piekąc w 150-160 ̊C przez około 2h. Po podanym czasie należy upewnić się czy rolada jest miękka, wbijając wykałaczkę, która powinna wejść miękko, bez dużego oporu. Po wystudzeniu można z powodzeniem stosować jako wędlinę.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Rolada cielęca z udźca z warzywami korzeniowymi
Rolada cielęca z delikatnego udźca z dodatkiem duszonych na maśle warzyw korzeniowych, takich jak marchew, seler, pietruszka idealnie nadaje się na danie obiadowe. Polecamy przyrządzić ją piekąc w rękawie z dodatkiem masła w 180 ̊C przez około 40minut.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni
Rolada jagnięca z łaty z rozmarynem i skórką pomarańczową
Danie obiadowe z wdzięcznego mięsa jakim jest jagnięcina. Wyraźnie wyczuwalna nuta rozmarynu przeplatana aromatem skórki pomarańczowej i czosnku. Z racji specyficznej struktury tłuszczu jagnięcego polecamy spożywać na gorąco, zaś przyrządzać w 150 ̊C aż do miękkości (3-4 godziny).
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 10 dni