Sztuka Mięsa

Udziec Jagnięcy z/k

Udziec Jagnięcy z/k
Udziec Jagnięcy z/k

Udziec jagnięcy to największa część jagnięciny sprzedawana w całości. Jest to również część tuszy dość mocno pokryta tłuszczem. Jednym z elementów udźca doskonałym do grillowania, smażenia i pieczenia jest tzw. zad jagnięcy (rump).

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

99,00 zł

szt.

Udziec wołowy (roast beef)

Udziec wołowy (roast beef)
Udziec wołowy (roast beef)

Roast beef, czyli pieczony udziec wołowy. Górna zrazowa, marynowana dwie doby w grubej warstwie pieprzu, papryki słodkiej oraz ostrej i bukiecie ziół, aby dogłębnie przeszła marynatą i pieczona dwuetapowo do osiągnięcia określonej temperatury w środku mięśnia w celu uniknięcia przepieczenia i wysuszenia.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

114,00 zł

kg

Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)

Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)
Zad Jagnięcy b/k (biodrówka)

Górna część udźca jagnięcego, często nazywana biodrówką lub ogonówką. Okryty warstwą tłuszczu świetnie się spisuje jako mięsień stekowy.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 10 dni

Cena:

96,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl